Poulet-Muerte-Glace fir de Mupp

Bei gutt 35 Grad dobaussen, kennt eng Ofkillung genau richteg. De Cooper weist Iech haut, wéi seng Liblingsglace gemaach gëtt.

Hien dierf keng normal Glace, well Muppen verdauen Mëllechproduit’en net gutt an do ass och ze vill Zocker dran fir de Muppen hier Zänn. Dofir ass des häerzhaft Variant besser fir eis véierbeeneg Frënn.

Ingrédients

  • 500 ml Geméisbouillon (net ze salzeg)
  • 3-5 Muerten
  • 1 Pouletsfilet
  • Glaceformen am beschte mat Still

Zoubereedung:

D’Muerten schielen an kleng schneiden. De Gemeisbouillon opsetzen, d’Muerten an den Pouletsfilet draginn an dat Ganzt ca. 15 Minutten kachen loossen.

D’Muerten an en héischt Gefäß ginn an mat engem Mixer püréieren. De Poulet a ganz kleng Stecker schneiden. Den Bouillon op d’Säit stellen.

De Muertepüree an de Poulet an Glacen-Formen opdeelen (ca. 6-7). D’Formen mam Bouillon opfëllen.

Dat Ganzt an der Truh mindestens 4 Stonne fréiere loossen.

Kommentar verfassen

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s